Σύλλογος Διαβητικών Ν. Θεσσαλονίκης "Άγιος Δημήτριος"
Ομάδες

Ο Σύλλος Διαβητικών Ν.Θεσσαλονίκης "ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ" όπως πάντα πρωτοπόρος, ξεκίνησε απο to 2008 ομάδες εκπαίδευσης με σκοπό την εκμάθηση και την ψυχολογική υποστήριξη για τα μέλη του με διαβήτη τύπου 1.

Εάν θέλετε να συμμετέχετε και να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις δράσεις των Ομάδων, παρακαλώ εγγραφείτε ως μέλη στην ιστοσελίδα μας κάνοντας κλικ σε αυτό το σύνδεσμο >> Εγγραφή Μέλους ΙστοσελίδαςΕκπαιδευτικά Μαθήματα 2017-2018 PDF Εκτύπωση E-mail

 

Περισσότερα...
 
Εκπαιδευτικά Μαθήματα 2017 PDF Εκτύπωση E-mail

 

Περισσότερα...
 
Εκπαιδευτικά Μαθήματα 2015 PDF Εκτύπωση E-mail

Εκπαιδευτικά μαθήματα στο Σύλλογο μας για το 2015 :

Περισσότερα...
 
Ομάδες τύπου 1, 2008-2009 PDF Εκτύπωση E-mail

Ο Σύλλογος μας ξεκίνησε από τον Οκτώβριο του 2008 τη δημιουργία ομάδων με σκοπό την εκμάθηση και την ψυχολογική υποστήριξη  ατόμων με διαβήτη τύπου Ι.

Οι ομάδες για αυτή τη χρονιά έφτασα στο τέλος τους την Τετάρτη 2 Μαΐου 2009. Οι εμπειρίες όσων συμμετείχαν είναι αναντικατάστατες και η βελτίωση του διαβήτη τους πραγματικότητα! Δώσαμε όλοι την υπόσχεση ότι από το φθινόπωρο του 2009 θα είμαστε όλοι και πάλι εδώ με νέες απορίες και περισσότερες εμπειρίες από την καθημερινότητα μας, με σκοπό να βοηθήσουμε όσους έλθουν κοντά μας και να μεγαλώσουμε αυτή την όμορφη παρέα που φτιάξαμε τη χρονιά που πέρασε.